Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Να επιβληθεί το ΟΧΙ του λαού, ενάντια σε συμφωνία με ΕΕ και ΔΝΤ! Κάλεσμα για Ανοιχτή Συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα, Τετάρτη 8/7, 20:00 Θόλος


Να επιβληθεί το ΟΧΙ του λαού, ενάντια σε συμφωνία με ΕΕ και ΔΝΤ!
Κάλεσμα για Ανοιχτή Συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα, Τετάρτη 8/7, 20:00 Θόλος

Το ιστορικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού αποτελεί μία μεγάλη νίκη της λαϊκής αντίστασης, αξιοπρέπειας και ανυπακοής, απέναντι στις συνασπισμένες δυνάμεις της ΕΕ, του ντόπιου κεφαλαίου και του πολιτικού συστήματος, αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα ρήξης και όχι υποταγής για νέο μνημόνιο. Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος είναι το ΟΧΙ των εργατών, της νεολαίας, των αγροτών, των ανέργων, της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, απέναντι και ενάντια στο ΝΑΙ της πλουτοκρατίας, της ευρωκρατίας, του φόβου. Εκφράζει την απόφασή των εργαζόμενων να τελειώνουν με τα μνημόνια, την φτώχια, την επιτροπεία, τον μονόδρομο που έχει επιλέξει η ελληνική αστική τάξη και τους εκβιασμούς της ευρωζώνης και της ΕΕ.

Ο ελληνικός λαός με την είσοδό του στο προσκήνιο, με την συγκλονιστική κινητοποίησή του και την ψήφο του στο δημοψήφισμα κυριολεκτικά συνέτριψε επίσης την εργοδοτική τρομοκρατία, την γκαιμπελική προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ, την επιστράτευση όλου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι με τη συνδρομή δημοτικών – περιφερειακών αρχών και των διεφθαρμένων εργοδοτικών συνδικαλιστών των ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ κλπ. Αποτελεί παράλληλα ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση που επιχείρησε και συνεχίζει να επιχειρεί, όπως δείχνουν τα πρώτα δείγματα γραφής να χρησιμοποιήσει το δημοψήφισμα σα διαπραγματευτικό χαρτί για ένα νέο μνημόνιο. Το όχι στις προτάσεις των δανειστών είναι όχι και στο δικό της μνημόνιο!

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας καλεί όλες τις δυνάμεις που από κοινού δώσαμε στο Βόλο την μάχη για ένα τριπλό ΟΧΙ σε εκβιασμούς, μνημόνια και στην ΕΕ και όλους του αγωνιστές του ταξικού εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος, σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 8/7 στο Κτίριο Παπαστράτου στις 20:00, για το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων μας ενάντια στα σχέδια για την επιβολή μιας νέας βάρβαρης αντιλαϊκής συμφωνίας. Για να συμβάλλουμε άμεσα στην ανάπτυξη των εργατικών και λαϊκών αγώνων για να γίνουν πράξη αυτά που ψήφισε ο λαός.

Για ένα ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Για ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ρήξη, για έναν άλλο δρόμο χωρίς μνημόνια και χρέος, χωρίς ευρώ και ΕΕ, για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, 7/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου