Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2012, 17:30


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ , 
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10/2012, 17:30, ΘΟΛΟΣ

Η παραχάραξη της αλήθειας και της ιστορικής μνήμης αποτελεί βασικό σκοπό κάθε συστήματος εξουσίας που βασίζεται στη βία και την καταπίεση. Έτσι, στην Μνημονιακή Ελλάδα βαφτίζονται τεμπέληδες οι μισθωτοί του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα την ώρα που δισεκατομύρια χαρίζονται στους μεγαλοκαπιταλιστές με ρυθμίσεις, επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές. Στοχοποιούνται σαν φταίχτες της καπιταλιστικής κρίσης οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι μετανάστες την ώρα που τα στελέχη του αστικού πολιτικού κόσμου δωρίζουν 300 δις στις τράπεζες και “χάνουν” τη λίστα Λαγκάρντ.

Δίπλα στο ψέμα, η βία. Η σάπια αστική δημοκρατία της Ε.Ε. αποκαλύπτει το αποκρουστικό πρόσωπό της: Άγρια καταστολή στις διαδηλώσεις, βασανιστήρια σε αστυνομικά τμήματα και ατιμωρησία της αστυνομίας, σιδερόβραχτες παρελάσεις. Δίπλα στο αστικό κράτος και το παρακράτος της Χρυσής Αυγής: Δολοφονίες μεταναστών, επιθέσεις σε κοινωνικούς αγωνιστές, μαφιόζικη παροχή “προστασίας” σε μαγαζάτορες. Ανήσυχη η διεθνής κοινή γνώμη βλέπει την Τροϊκανή Κυβέρνηση με τα εθνικιστικά-φασιστικά φιλαράκια της να ρίχνουν τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία στο βούρκο της ακροδεξιάς αλητείας (π.χ.http://www.guardian.co.uk/world/2012/oct/26/golden-dawn-infiltrated-greek-police-claims?fb=optOut).

Δίπλα στη βία το ξαναγράψιμο της ιστορίας. Τρομάζουν οι κυρίαρχοι τους αγώνες για ελευθερία που γέννησε αυτός ο τόπος. Το μεγάλο αντιφασιστικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού κόντρα και στην δικτατορία του φιλο-ναζιστή Μεταξά, την εποποιεία του ΕΑΜ που δίδαξε στους λαούς της οικουμένης τι σημαίνει Αντίσταση στον φασίστα κατακτητή, τον αντιδικτατορικό αγώνα ενάντια στη χούντα των Συνταγματαρχών που αφού αιματοκύλισαν με το δηλητήριο του εθνικισμού την Κύπρο παρέδωσαν την μισή στους τούρκους εθνικιστές του Αττίλα υπό τις εντολές της CIA και του Κίσινγκερ. Τα σχολεία μας δεν τα διδάσκουν όλα αυτά. Όχι τυχαία. Δεν θέλουν τα παιδιά μας να μάθουν ότι ένας αποφασισμένος λαός μπορεί να πολεμήσει ακόμα και το δυνατότερο δυνάστη.

Το κενό γνώσης προσπαθούν να καλύψουν, με τις πλάτες του αστικού κράτους, οι θρασύδειλοι εθνικιστές-φασίστες αλητάμπουρες της Χρυσής Αυγής. Έχουν το θράσος να διοργανώνουν “ιστορική εκδήλωση” ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ στον φασισμό, με ομιλητή τον αποτυχημένο πρώην ηθοποιό-τραγουδιάρη και νυν “πιστολέρο” Ηλιόπουλο. Αποτελεί καθήκον κάθε δημοκράτη, προοδευτικού πολίτη η κινητοποίηση ενάντια τους. Αποτελεί καθήκον κάθε Βολιώτη και Ν. Ιωνιώτη απέναντι στην ιστορία αυτής της πόλης που έζησε τους μεταξικούς κρατικούς διωγμούς ενάντια στους πρόσφυγες, την ναζιστική θηριωδία στην Κίτρινη Αποθήκη, την τρομοκρατία των ταγματασφαλιτών συνεργατών των ναζί στο Πήλιο.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Μαγνησίας 27/10/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου