Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στον Βόλο ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές



ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές


Κεντρική προεκλογική Εκδήλωση

Σάββατο 12 Σεπτέμβρη, παραλία κτίριο Παπαστράτου, 19:30

Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία και τον λαό του Βόλου την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Τ.Ε. Μαγνησίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στην παραλία έξω από το κτίριο Παπαστράτου.

Αυτές οι εκλογές διεξάγονται μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου από μία ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντιστρόφως ανάλογη από το βροντερό ΟΧΙ που είπε ο λαός μας στο δημοψήφισμα στην αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου και της ΕΕ. Σε πλήρη σύμπνοια με τα επιτελεία της ΕΕ και του ΔΝΤ και πριν αρχίζουν να εφαρμόζονται τα μέτρα το πολιτικό σύστημα θέλει να μετατοπίσει από την πολιτική αντιπαράθεση τα πραγματικά προβλήματα του λαού μας και να μετατρέψει τις εκλογές σε μία πασαρέλα για το ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής ενός κατά τα άλλα αντεργατικού γενοκτονικού ευρωσύμφωνου. Είναι πασιφανές ότι τα προγράμματα των περισσότερων κομμάτων δεν είναι τίποτα άλλο από το ίδιο το μνημόνιο και γι' αυτό δεν έχει καμία σημασία για την εργατική τάξη και τον λαό ποιο κυβερνητικό σχήμα θα συγκροτηθεί μετά τις εκλογές καθώς θα κληθεί να εφαρμόσει την πρόσφατη συμφωνία.

Για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται εργατική και λαϊκή αντεπίθεση, μαχητικό κίνημα, οργανωμένος λαός για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων. Γιαυτό και για μας το ερώτημα των εκλογών δεν είναι ποιος θα διαχειριστεί την κυβερνητική εξουσία αλλά ποια πρόταση θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος στον καπιταλιστικό μονόδρομο του κεφαλαίου. Η εργατική - λαϊκή ψήφος μπορεί να καθορίζει την κουβέντα της επόμενης μέρας δυναμώνοντας τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές γιατί είναι εγγύηση για μια δυνατή εργατική και λαϊκή αντιπολίτευση της αντικαπιταλιστικής διεξόδου και προοπτικής. Που παλεύει για την ανατροπή αυτού του βάρβαρου και σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος της φτώχιας, της ανεργίας, του ολοκληρωτισμού και του πολέμου. Για την κατάργηση νέων και παλιών μνημονίων, για την εθνικοποίηση των τραπεζών και στρατηγικών επιχειρήσεων, την διαγραφή του χρέους, την απαγόρευση των απολύσεων, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.

Ομιλητές θα είναι:

Πάνος Παπανικολάου, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ και ΠΙΣ, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου

Θένια Ασλανίδη, γιατρός, υποψήφια βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Θόδωρος Κουτσουμπός, μέλος της ΚΕ του ΕΕΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου