Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

¨181 υγειονομικοί στηρίζουν το συνδιασμό "ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Εκλογική συνεργασία με Ε.Ε.Κ. και ανένταχτους-ες αγωνιστές-στριες της αριστεράς"


ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:
ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ, ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ

Έξι χρόνια μνημονίων και έξι μήνες «διαπραγματεύσεων» ήταν αρκετά για να αποδειχτεί  πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ανεργία, εξαθλίωση, αλλά και αυξημένα κέρδη και νέες ευκαιρίες για το κεφάλαιο πάνω στα καμμένα όνειρα και δικαιώματα μας.
Η υγειονομική γενοκτονία του πληθυσμού οξύνεται δραματικά. Το δράμα των ανασφάλιστων έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής καταστροφής. Ούτε πρωτοβάθμια υγεία, ούτε φάρμακα, ούτε εξετάσεις, ούτε πρόσβαση στα νοσοκομεία αν δεν πληρώσουν ή δεν βάλουν ενέχυρο τα ελάχιστα περιουσιακά τους στοιχεία. Αλλά και για τους ασφαλισμένους η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη. Η πρωτοβάθμια περίθαλψη διαλύθηκε και  οι ελάχιστοι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί μετά βίας προλαβαίνουν να συνταγογραφούν, ενώ παραμένουν απλήρωτοι για πολλους μήνες. Νοσοκομεία κλινικές, τμήματα και κρεββάτια καταργήθηκαν ενώ τα υπόλοιπα καταρρέουν λόγω έλλειψης προσωπικού και ασφυκτικού περιορισμού στη χρηματοδότηση. Η καταστροφική και θανατηφόρα απαγόρευση προσλήψεων στη δημόσια περίθαλψη που επιβλήθηκε από την τρόικα το 2011 ισχύει ακόμη. Το χρέος του ΕΟΠΥΥ προς το ΕΣΥ για τα νοσήλεια των ασφαλισμένων υπερβαίνει τα 2 δις ευρώ. Την ίδια ώρα μεγάλες κλινικές και ιδιωτικοί όμιλοι στον χώρο της υγείας θησαυρίζουν αφού είναι οι μόνοι που πληρώνονται στο ακέραιο και παράλληλα αναλαμβάνουν εργολαβικά λειτουργίες που μέχρι πρότινος τις διατελούσε το δημόσιο.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με τις γενικές συνελεύσεις, το συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων, απέναντι στον υποταγμένο-κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΑΔΕΔΥ και των ομοσπονδιών. Κατάφερε ως ένα βαθμό να εμποδίσει τις «αναδιαρθρώσεις» και τους αντιδραστικούς σχεδιασμούς: Κλείσιμο 10.000 κρεβατιών στο ΕΣΥ, χιλιάδες απολύσεις και διαθεσιμότητες, κλείσιμο επαρχιακών και ψυχιατρικών νοσοκομείων, δήθεν αξιολόγηση-απολύσεις.
ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ – ΤΩΡΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας:
Από τη μια, ο δρόμος της βαρβαρότητας των μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας. Είναι ο δρόμος της ΕΕ, των επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών και όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος, που εκβίαζε για το ΝΑΙ.
Από την άλλη, ο δρόμος της ρήξης με ΕΕ, ΔΝΤ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο. Είναι ο δρόμος των εργαζόμενων, της νεολαίας, της φτωχολογιάς που ψήφισε μαζικά ΟΧΙ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
-  Κατάργηση όλων των μνημονίων, νέων και παλιών.
-  Αυξήσεις εδώ και τώρα στους μισθούς, δουλειά στους ανέργους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Να χάσει πλούτο, προνόμια και εξουσία το κεφάλαιο.
-  Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και στρατηγικών επιχειρήσεων χωρίς αποζημίωση, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο.
-  Παύση πληρωμών, μη αναγνώριση, διαγραφή του χρέους.
-  Έξοδος από την ευρωζώνη, ρήξη και αποδέσμευση από την ΕΕ.
-  Όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, αγώνας για την υπεράσπιση της ειρήνης στην περιοχή μας. Έξοδος από το ΝΑΤΟ.
-  Άσυλο και στέγη, στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στην περιοχή. Νομιμοποίηση όλων, όχι στην «Ευρώπη φρούριο», να διαλυθεί η Φρόντεξ, να καταργηθεί το «Δουβλίνο ΙΙ» της ΕΕ.
-  Ισόβια στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι «πατριωτική αντιμνημονιακή αντιπολίτευση», αλλά υπηρέτες του συστήματος.
-  Απελευθέρωση από τον μνημονιακό ολοκληρωτισμό των «θεσμών», την κατάργηση κάθε λαϊκής κυριαρχίας, την δικτατορία των αγορών, την εργοδοτική βία. Για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες της εποχής μας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
-Με διπλασιασμό του προϋπολογισμού για την υγεία.
-Με άμεσους μαζικούς διορισμούς μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα τεράστια κενά στην Υγεία σύμφωνα με τις στοιχειώδεις ανάγκες: 5000 γιατροί ΕΣΥ, 20000 νοσηλευτές, τεχνικό – διοικητικό – βοηθητικό προσωπικό.
-Όχι στη διάλυση και εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και αγαθών. ∆ημόσια, δωρεάν και ποιοτική περίθαλψη, στη βάση ενός σύγχρονου υγειονομικού χάρτη, σύμφωνα με τις κοινωνικές ανάγκες. Έξω οι εργολάβοι και οι εταιρείες από το ΕΣΥ. Να αποσυρθεί ο νόμος για την ΕΣΑΝ και να καταργηθούν τα ιδιωτικά απογευματινά ιατρεία στο ΕΣΥ.
-Να αναπτυχθούν μέσα στα δημόσια νοσοκομεία σύγχρονες δραστηριότητες, τις οποίες λυμαίνονται σήμερα σχεδόν αποκλειστικά οι κρατικοδίαιτοι χρυσοδάκτυλοι τζάμπα μάγκες «επιχειρηματίες» του μεγάλου ιδιωτικού τομέα: Καρδιοχειρουργική, Επεμβατική Νευροακτινολογία – Εμβολισμοί, PET, Στερεοτακτική Ακτινοθεραπεία κλπ. Έτσι οι δραστηριότητες αυτές θα γίνουν πιο ευρέως και ισότιμα προσιτές και πιο φτηνές.
-Δημόσιος κοινωνικός έλεγχος του συστήματος προμηθειών, ώστε να σταματήσει το συνεχιζόμενο «πάρτι» διασπάθισης δημοσίου χρήματος από τις πολυεθνικές των υλικών και από τους «ημέτερους» προμηθευτές. Ίδρυση Κρατικών Αποθηκών που θα τροφοδοτούν με υλικά τα νοσοκομεία.
-Να επανέλθουν άμεσα οι νοσοκομειακές κλίνες στις 40.000 που προέβλεπαν οι Οργανισμοί των Νοσοκομείων πριν το 2010 σύμφωνα με τις ανάγκες, με τουλάχιστον το 20% των κλινών να είναι σε ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας) και σε ΜΑΦ.
-Να ξαναλειτουργήσουν πλήρως όλα τα νοσοκομεία και οι πρωτοβάθμιες δομές υγείας που έκλεισαν από την προηγούμενη κυβέρνηση (Λοιμωδών -Αγία Βαρβάρα, Πατησίων κλπ). Να ακυρωθεί κάθε σχέδιο για κλείσιμο κι άλλων νοσοκομείων (Ψυχιατρικά, Αμαλία Φλέμινγκ κλπ).
-Όχι στην αθλιότητα των ράντζων, Να λειτουργήσουν όλες οι κλειστές πτέρυγες, τα χειρουργικά κρεβάτια και οι κλίνες ΜΕΘ με πλήρη σύνθεση μόνιμου προσωπικού. Όχι στους μνημονιακούς επιχειρηματικούς οργανισμούς που επανασχεδιάζονται.
-Πλήρης ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων και πρόσβασή τους σε όλες τις κοινωφελείς υπηρεσίες. Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Μείωση των δυσβάσταχτων εργατικών εισφορών, με αύξηση των εργοδοτικών και κρατικών εισφορών. Να αποδοθούν οι οφειλές του κράτους και της εργοδοσίας. Να επιστραφούν άμεσα όσα ευρώ κλάπηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία.

-Μαυρίζουμε τα μνημονιακά κόμματα του ευρωμονόδρομου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ).
-Αρνούμαστε να γίνουμε κομπάρσοι στο ίδιο έργο ανακύκλωσης του «καλού ΣΥΡΙΖΑ» του 2012, όπως κάνει η ΛΑΕ. Τα αντιμνημονιακά μέτωπα καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι όταν δεν στρέφονται συνολικά ενάντια στους πραγματικούς εχθρούς, δηλαδή την ΕΕ, το κεφάλαιο, τον ιμπεριαλισμό.

-Αρνούμαστε την ηττοπάθεια, την αδιαφορία για την κοινή δράση, την αποφυγή αναμέτρησης στον παρόντα χρόνο με την αστική επίθεση και την Ε.Ε., όπως κάνει το ΚΚΕ- με αποκορύφωμα τη στάση του στο δημοψήφισμα- στο όνομα μιας ακαθόριστης «λαϊκής εξουσίας» του μακρινού μέλλοντος.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ -
Εκλογική συνεργασία με Ε.Ε.Κ.
και ανένταχτους-ες αγωνιστές-στριες της αριστεράς

γιατί είναι δύναμη:
  • του αγώνα, του κινήματος, της μάχης. Εγγύηση για μια δυνατή εργατική και λαϊκή αντιπολίτευση. Που έδωσε με όλες της τις δυνάμεις την μάχη του «ΟΧΙ» μέχρι το τέλος.
  • της αντικαπιταλιστικής διεξόδου και προοπτικής. Που παλεύει για την ανατροπή αυτού του βάρβαρου και σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος της φτώχιας, της ανεργίας, του ολοκληρωτισμού και του πολέμου.
  • της ενότητας. Που προτείνει και παλεύει για ένα πλατύ μέτωπο ανατροπής, όλων των δυνάμεων που μάχονται για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, σε σύγκρουση με το μεγάλο κεφάλαιο και την ΕΕ, με δημοκρατική συγκρότηση από τα κάτω.
Που θα φτάσει την μάχη με τους εκμεταλλευτές και δυνάστες μας μέχρι το τέλος!
  1. Αβραμίδου Κατερίνα, νοσηλεύτρια, ΨΝΘ
  2. Αδαμόπουλος Αδάμ, κοινωνιολόγος, εξωτερικός συνεργάτης, Αιγινήτειο
  3. Αθανασάκη Βάσω, διοικητικός, μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ
  4. Αθανασιάδου Έμμυ, νοσηλεύτρια, Σισμανόγλειο
  5. Αθανασοπούλου Παναγιώτα (Γιόλα), οδοντίατρος
6.      Αλεξανδρίδου Μαρία νοσηλεύτρια μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Θριάσιου
  1. Αλμυρούδη Μαριώτα, ειδικευόμενη παθολογίας Σισμανόγλειο
  2. Αναγνώστου Όλγα, παθολόγος, ΟΚΑΝΑ
  3. Άντζελ Αλβέρτος, αναισθησιολόγος, Ερυθρός
  4. Αντωνίου Θανάσης, γιατρός σε αναμονή
  5. Αργύρης Χρήστος, γιατρός μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Γεννηματά
12.  Αλιφιέρη Μαρία, τεχνολόγος γραμματέας σωματείου εργαζομένων Αγλ. Κυριακού
  1. Ασλανίδη Παρθένα (Θένια), γιατρός
  2. Βαλανίκας Ευριπίδης, αγροτικός Ιατρός, Καστοριά
  3. Βάρτζελη Νάγια, εντατικολόγος, Μεταξά
  4. Βαχαβιώλου Νίκη, φαρμακοποιός
  5. Βελονάκης Γιώργος, ακτινολόγος, Ευγενίδειο
  6. Γαϊτανίδου Άννα, ψυχολόγος, κοινωνικές δομές
  7. Γεωργόπουλος Αχιλλέας, αγροτικός γιατρός
  8. Γκότσης Ηρακλής, νοσηλευτής ΨΝΑ
  9. Γόντικα Μαίρη, γιατρός σε αναμονή
  10. Γρενζελιά Μαρία, ειδικευόμενη παθολογίας Αγγλία
  11. Γρίβας Αναστάσιος, ογκολόγος Μεταξά
  12. Δαραβέλιας Βασίλειος, οδοντοτεχνίτης
  13. Δασκαλάκη Άρτεμις, φαρμακοποιός
  14. Δημουλά Αικατερίνη, παθολόγος-εντατικολόγος, άνεργη
  15. Δικαιάκος Μιχάλης, ψυχίατρος, Βόλος
  16. Δουλγεράκης Χρήστος, νεφρολόγος ΓΝ-ΚΥ Κύμης
  17. Δούρος Αποστόλης, νοσηλευτής, ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δρομοκαίτειου
  18. Δούση Βιολέττα, νοσηλεύτρια, ΓΝ Νίκαιας
  19. Δραγανίγου Αμαλία, φαρμακοποιός
  20. Δραγώνα Βάλια, ιατρός σε αναμονή
33.  Δρακόπουλος Βασίλης, γιατρός εργασίας
  1. Ερωτοκρίτου Αγγελική, ειδικευόμενη παθολογίας Γερμανία
  2. Ερωτοκρίτου Αργυρή, ιατρός σε αναμονή
  3. Ευθυμίου Ευριπίδης, αγροτικός ιατρός
  4. Ζάμπρας Αλέξανδρος, ορθοπεδικός, άνεργος
38.  Ζαφείρης Αρης καρδιολόγος, επιμελητής Β, επικουρικός ΓΝ Κοζάνη
  1. Ζέρβα Κανελλίνα, ειδικευόμενη καρδιολογίας, Λαϊκό
  2. Ζουρμπάκη Μάχη, παθολόγος
  3. Θεολόγου Σταύρος, νοσηλευτής, Ευαγγελισμός
  4. Ισπαχανίδου Κική, ΑΜΕΑ, εργαζόμενη ΕΟΠΥΥ
  5. Ιντζεγιάννη Βαγγελιώ, οδοντίατρος
  6. Κάβουρα Αγγελική, νοσηλεύτρια, ΠΓΝ Πάτρας
  7. Καγγελάρη Γερασιμίνα, νοσηλεύτρια
46.  Καζολέα Ελενη, νοσηλεύτρια μέλος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Αγλ.Κυριακού
  1. Καλαντζή Δήμητρα, ειδικευόμενη γυναικολογίας-μαιευτικής Γ.Ν.Λάρισας
  2. Καλιαμπάκος Σωτήρης, καρδιολόγος, μέλος ΔΣ ΙΣΑ
  3. Καλογρηάς Μένιος, νοσηλευτής Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης
  4. Κάπης Πάρης, ειδικευόμενος οφθαλμίατρος ΑΧΕΠΑ
  5. Καραγιάννης Μηνάς, ιατρός σε αναμονή
  6. Καραθάνος Βαγγέλης ,γιατρός ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης
  7. Καρακωνσταντινίδου Γεωργία, γραμματέας τοπικού συμβουλίου συλλόγου εργαζομένων ΟΚΑΝΑ,
54.  Καραμαλίκη Μαρία διοικητικος ΔΕ, ΓΝ Ζάκυνθος
  1. Καραμπέλη Μαρία, ειδικευόμενη παθολογίας, Ερυθρός Σταυρός
  2. Καρβέλας Γίωργος, ειδικευόμενος παθολογίας, Σωτηρία
  3. Κασσελούρης Χρήστος, οφθαλμίατρος
  4. Καταραχιάς Κώστας, γιατρός πρόεδρος  ΔΣ σωματείου εργαζομένων Αγ. Σάββας, μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ
  5. Κασμιρίδης Γιώργος,  ΩΡΛ
60.  Κατσούλη Δώρα διοικητικός Αγλ.Κυριακού
  1. Κατσιαβός Ανέστης, ειδικευόμενος παθολογίας, ΓΝ Ρεθύμνου
  2. Κατσίμπα Δάφνη, ακτινοδιαγνώστρια, πρόεδρος ΕΝΙΘ μέλος ΕΓ
    ΟΕΝΓΕ
  3. Κλωνιζάκης Μάρκος, Ψυχίατρος
  4. Κορακιανίτη Κατερίνα, διαιτολόγος-διατροφολόγος
  5. Κοσμοπούλου Όλγα, παθολόγος – ΓΚ Νίκαιας
  6. Κοτζαμπασάκη Αργυρώ, νοσηλεύτρια Ιπποκράτειο
  7. Κοτσώνης Δημήτρης, ειδικευόμενος χειρουργικής, Τζάνειο
  8. Κούτρας Γιάννης, επικουρικός ακτινολόγος ΠΕΔΥ-ΜΥ Τούμπας, υποψήφιος δήμαρχος με την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  9. Κουτσανέλλου Δώρα, ψυχολόγος Δρομοκαϊτειο
  10. Κουτσουβέλη Αγαθή, ειδικευόμενη χειρουργικής ΓΝ Μεσολογγίου
71.  Κουτσουπιά Γεωργία,  κοινωνική λειτουργός Αγλ.Κυριακού
  1. Κοψαυτοπούλου Ναστάζια, αγροτική ιατρός, Κύθηρα
  2. Κυζηράκου Σταυρούλα αναισθησιολόγος – εντατικολόγος
  3. Κυριακίδης Αθανάσιος, φυσίατρος
75.  Κωσταρέλος Κωστας, τεχνολόγος/ακτινολόγος ΓΚΝ Γεννηματά
  1. Κώστας Χάρης, Χειρουργός/αυτοαπ./Υγεία
77.   Κώττης Θανάσης, νοσηλευτής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων                         -
  1. Κωφόπουλος-Λυμπέρης Ευστράτιος, ιατρός σε αναμονή
  2. Λάθηρα Ζωή, οδοντίατρος
  3. Λελεκάκη Ελευθερία, ειδικευόμενη γιατρός Αναισθησιολογίας, ΓΚ Νίκαιας
81.  Λεκεκάκης Μάνος διοικητικός (πληροφορική) Αγλ.Κυριακού
  1. Λιαπόπουλος Πάνος, νοσηλευτής, Παίδων Πεντέλης
  2. Λιώρη Σωτηρία, αγροτικός ιατρός, Σφακιά
  3. Λογιωτατίδου Μαρία, φαρμακοποιός
  4. Λογγιτσιώτου Ευφροσύνη, νοσηλεύτρια, ΓΚΝ Άγιοι Ανάργυροι
  5. Λουσιώτης Νικόλαος, φαρμακοποιός
  6. Λυκιαρδόπουλος Βύρωνας , ειδικευόμενος ψυχιατρικής, Χανιά
88.  Λυσικάτου Ζαννέτα ειδικευόμενος γιατρος Αγλ. Κυριακού
89.  Μάζαρης Σάββας, ειδικευόμενος παθολογίας Αμ. Φλέμινγκ
  1. Μαραγκουδάκης Μανώλης, ειδικευόμενος παθολογίας, Αγγλία
  2. Μακρή Αλέκα, γυναικολόγος, μέλος πειθαρχικόυ ΙΣΑ
  3. Μαργέλη Μυρτώ, ιατρός σε αναμονή
  4. Μαρίνος Νικόλαος, ορθοπαιδικός, άνεργος
  5. Μάρκου Κώστας, οδοντίατρος
  6. Μάτσα Κατερίνα, ψυχίατρος
96.  Μαυρίδου Ευρώπη, εργαζόμενη νοσοκομείου Ξάνθης
97.  Μεγαλοοικονόμου Θεόδωρος, ψυχίατρος
  1. Μέτσικας Νικόλαος, γιατρός, Γιάννενα
  2. Μπαλαλέ Σούλα, νοσηλεύτρια
  3. Μπαλωμένου Χρύσα, νοσηλεύτρια ΨΝΘ
101.                      Μπάμπη Στέλλα, οδοντίατρος 
  1. Μπέλλος Νικόλαος, παθολόγος
  2. Μποτσάκης Κωνσταντίνος, ειδικευόμενος χειρουργικής, Ευαγγελισμός
104.                      Μπουδάκη Δήμητρα νοσηλεύτρια ΨΝΘ
105.                      Μπουγάτσος Γιώργος, νεφρολόγος Ιπποκράτειο
  1. Μυρισιώτη Στέλλα, γιατρός
  2. Νταβανέλου Ντέπυ, φαρμακοποιός αθήνα
  3. Ντάσιου Μαρία, γιατρός, ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ
  4. Οικονόμου Δημήτρης, ειδικευόμενος παθολογίας Αμ. Φλέμινγκ
  5. Πανταζόπουλος Τάσος, ειδικευόμενος παθολογίας Παμμακάριστος
111.                      Παντελιός Σπύρος, διοικητικός Τζάνειο
  1. Παπαδημητρίου Αρχοντούλα, ιατρός σε αναμονή
  2. Παπαδημητρίου Ευαγγελία, φαρμακοποιός
  3. Παπαδημητρίου Μαριάννα, μικροβιολόγος, μέλος ΔΣ ΠΕΕΒΙ
  4. Παπαδόπουλος Μπάμπης, γιατρός, Ηράκλειο
  5. Παπακουνάδη Μυρσίνη, αγροτικός ιατρός, Χανιά
117.                      Παπαματθαίου Μελένια νοσηλεύτρια ΠΓΝΠάτρας
  1. Παπανικολάου Πάνος, νευροχειρουργός – ΓΝ Νίκαιας, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου
  2. Παπανικολάου Πέτρος, ορθοπαιδικός Δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω
120.                      Παπανικολοπούλου Ελπίδα, τραυματιοφορέας (πρώην σχολικός φύλακας) ΓΚΝ Γεννηματά
  1. Παπίγγη Λία, αναισθησιολόγος
122.                      Παπουτσή Μαρία,                      νοσηλεύτρια, Γιάννενα
  1. Παππάς Αποστόλης, ειδικευόμενος πνευμονολογίας, Σωτηρία
  2. Παππάς Δημήτριος, Ψυχίατρος, Πανεπιστημιακό Νοσοκ. Ιωαννίνων
125.                      Παππάς Νίκος, ειδικευόμενος γιατρός ΕΣΥ Αγ.Σάββας
  1. Παππάς Θανάσης, νοσηλευτής Αττικό
127.                      Παρασκευάς Σωτήρης,  ΔΣ σωματείου ΑΤΤΙΚΟ
  1. Παρασύρης Σταύρος, ειδικευόμενος χειρουργικής, Αττικό
  2. Πασπάτη Ιωάννα, ορθοπαιδικός Παίδων Πεντέλης
  3. Πατρίκαλου Εύα, νεφρολόγος, Τρίκαλα
  4. Παυλής Στρατής, παθολόγος ΠΕΔΥ Μυτιλήνη
  5. Περιβολάρη Μάγδα, ψυχολόγος
  6. Πολύδωρος Κώστας, λογιστής, διοικητικός υπάλληλος ιδιωτικής κλινικής
  7. Πουλικάκος Δημήτρης , Νεφρολόγος, Λονδίνο
  8. Πουλικάκος Παναγιώτης, Παθολόγος εξειδ. ΜΕΘ, Μεταξά
136.                      Πουλουτίδης Θεόφιλος, γιατρός ΕΣΥ Αλεξανδρούπολη
  1. Πρεκατές Χρήστος, οφθαλμίατρος
  2. Προβατάς Ιωάννης, παθολογοανατόμος, Μεταξά
  3. Ράπτη Νεφέλη, αγροτικός ιατρός Χανιά
  4. Ρίζος Μιχάλης, γιατρός εντατικολόγος, γραμματέας σωματείου εργαζομένων Αττικού
  5. Σαββοπούλου Μαριωρή, οδοντοτεχνίτης
142.                      Σαραβανάκη Χριστίνα, νοσηλεύτρια ΨΝΘ
  1. Σίγουρα Βάσω, νοσηλεύτρια Λοιμωδών
  2. Σκαφίδα Αναστασία, ειδικευόμενη νευρολόγος ΓΚΝΑ
  3. Σκινδήλιας Γιάννης, ειδικευόμενος ορθοπεδικός Αγγλία
  4. Σκιτζής Γιάννης, ειδικευόμενος παθολογίας ΓΚΝΑ
  5. Σκοπελίτης Ηλίας, παθολόγος ΓΝ Νίκαιας
  6. Σκούφογλου Νικόλαος, ειδικευόμενος χειρουργικής Τζάνειο
149.                      Σοκελιάδου Ιωάννα νοσοκόμα
  1. Σουνδουλουνάκη Στέλλα, ειδικευόμενη παθολογίας ΠΑΓΝΗ
  2. Σπανουδάκη Αναστασία, ειδικευόμενη Γαλλία
  3. Σπαρτινού Νατάσσα, ειδικευόμενη αναισθησιολογίας ΠΑΓΝΗ
153.                      Σπυρόπουλος Δυονύσης Διοικητικός Αγλ.Κυριακου
  1. Στάικος Σπύρος, διοικητικός υπάλληλος, μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ
  2. Σταμάτης Κώστας, χειρουργός
156.                      Σταυρίδης Θανάσης, γιατρός
  1. Σταχούλης Σπύρος, οδοντίατρος Γιάννενα, ΔΣ οδοντιατρικού    συλλόγου Ιωαννίνων
158.                      Στεργιοπούλου Ειρήνη,   εργαζόμενη Ιδιωτική κλινική Υγείας
  1. Στεργίου Αλέκος, νοσηλευτής, ΨΝΘ
  2. Στεφανάτου Πενταγιώτισσα, Ψυχολόγος, Αιγινήτειο
  3. Στρελέ Αντρέας, αγροτικός ιατρός Σάμος
  4. Τζιώκα Ειρήνη, γιατρός σε αναμονή
  5. Τουμαράς Δημήτριος, Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΓΝ Μεσολογγίου
  6. Τουμπέλης Βασίλης, νοσοκόμος, πρώην πρόεδρος ΟΣΝΙΕ
  7. Τσάβαρης Ονούφριος, ειδικευόμενος παθολογίας, Σισμανόγλειο
  8. Τσάβες Νέστορ, γυναικολόγος, ΓΚ Νίκαιας, μέλος πειθαρχικού ΙΣΠ
  9. Τσίκολης  Πόλης , Ψυχίατρος
  10. Τσαμπουλατίδης Χρήστος, ψυχολόγος
169.                      Τσιάμας Αριστοτέλης,  διοικητικός (πληροφορική) Αγλ.Κυριακού
170.                      Τσιρώνης Γιώργος, γιατρός, Αλεξάνδρα, μέλος ΓΣ ΟΕΝΓΕ
  1. Τσούπρου Μαρία, ειδικευόμενη παιδίατρος, Αγγλία
  2. Φαλάρα Αρετή, ειδικευόμενη γιατρός Αναισθησιολογίας, ΓΚ Νίκαιας
173.                      Φεσσά Σύλβια,  ακτινολόγος Ιδιωτική κλινική Υγείας
  1. Φιλιπιδάκη Δέσποινα, νοσηλεύτρια μέλος ΔΣ εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού
  2. Φώσκολος Πέτρος, νοσηλευτής ΚΑΤ
176.                      Χαίδη Μαργαρίτα,  διοικητικός Αγ.Όλγα
  1. Χανδρινού Μαρία, οδοντίατρος
  2. Χριστογιάννης Χριστόφορος, νοσηλευτής, Γιάννενα, πρόεδρος   συλλόγου εργαζομένων – πρόνοιας Ηπείρου
  3. Χριστοφυλλάκης Κων/νος, Ειδικευόμενος Ιατρός, Γερμανία
  4. Χρυσικάκος Στάθης, νοσηλευτής, Σισμανόγλειο
181.                      Ψάρρης Μιχάλης, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝ Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου