Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, στη συνάντηση που είχε οριστεί με την «κίνηση πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό»,  στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος επέδειξε όλα του τα προσόντα: αγνόησε επιδεικτικά τις διαμαρτυρίες των μελών της κίνησης και εκατοντάδων άλλων  πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί, βρήκε γελοίες αφορμές για να μην καθίσει να συζητήσει τα αιτήματά τους, έβρισε χυδαιότατα, κλείστηκε θρασύδειλα στο γραφείο του και κάλεσε διμοιρίες οπλισμένων (ΟΠΚΕ), για να επιβάλουν την τάξη!

Και δεν έφταναν μόνο αυτά, αλλά στοχοποίησε έναν επί χρόνια αγωνιστή για τα κοινά, το Θωμά Κλημόπουλο, τον οποίο κατηγόρησε ως «υποκινητή»  των «επεισοδίων» και με θράσος προχώρησε σε μήνυση εναντίον του!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας καταδικάζει τη φασιστική-βοναπαρτιστική αντίληψη του Μπέου, που μόνο με χυδαίες εκφράσεις κερκίδας και τραμπούκικες απειλές αντιμετωπίζει όσους αμφισβητούν την πολιτική του. Στεκόμαστε στο πλευρό του στοχοποιημένου αγωνιστή Θωμά και καλούμε όλους τους προοδευτικούς αγωνιζόμενους συμπολίτες σε κοινό μέτωπο ενάντια στο χυδαίο λαϊκιστή Δήμαρχο.

 Όχι δεν μας αξίζει! Ναι, ο Βόλος δεν μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά! Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας ως πολίτες αυτής της πόλης και, ενάντια στο αντιδραστικό πλαίσιο του Καλλικράτη, αγωνιζόμαστε για μια δημοκρατική, διεκδικητική και πραγματική αυτοδιοίκηση, όπου οι πολίτες θα πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου