Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τα σχέδια κυβέρνησης - Μελισσανίδη για τη Ν. Φιλαδελφεια δε θα περάσουν ποτε !!



Κάτω τα χέρια από το άλσος !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εδώ και ένα μήνα, η Νέα Φιλαδέλφεια ζει υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς «απαγορεύσεων» και τρομοκρατίας. Κάθε απόπειρα να συζητηθεί  από οποιονδήποτε το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης, καταστέλλεται εν τη γεννέσει του από μια μικρή μειοψηφία οργανωμένων τραμπούκων που λειτουργεί ξεκάθαρα με σχέδιο εξυπηρέτησης επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων.
Το γήπεδο της ΑΕΚ και η επιθυμία των φιλάθλων της, χρησιμοποιούνται σαν πρόσχημα προκειμένου να  εξυπηρετηθούν άλλα σκοτεινά σχέδια. Το νέο ρυθμιστικό σχέδιο στο οποίο εντάχθηκαν και τα περίφημα άρθρα για το γήπεδο ,και η σπουδή να ψηφιστεί ως έχει στο σύνολό του, αποδεικνύουν ότι  ουσιαστικός σκοπός του περίφημου σχεδίου Κυβέρνησης-Μελισσανίδη είναι να μπει χέρι  στο Άλσος και να ικανοποιηθούν πάσης φύσης επιχειρηματικά συμφέροντα. Επιπλέον η μεθοδευμένη παρέμβαση σε οπαδούς της ΑΕΚ από κύκλους προσκείμενους στην Κυβέρνηση και στην Χρυσή Αυγή αποδεικνύουν την ταύτιση σκοτεινών πολιτικών και επιχειρηματικών σχεδίων.
Το νέο Ρυθμιστικό σχέδιο για Αττική που προτείνει η κυβέρνηση είναι μια ακόμα προσπάθεια να ικανοποιηθούν  επιχειρηματικά συμφέροντα σε βάρος των δημόσιων χώρων και του περιβάλλοντος. Αφορά όλη την Αττική από το Ελληνικό μέχρι το Πάρκο Τρίτση, και από την Ακαδημία Πλάτωνος μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια. Αφορά την διαμόρφωση όλου του παραλιακού μετώπου της Αττικής και την εκχώρηση δημόσιων πάρκων ή των παραλιών σε ιδιώτες. Όλοι οι κάτοικοι της Αττικής και οι εργαζόμενοι του λεκανοπεδίου θα δούν την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται αν περάσουν τα σχέδια Κυβέρνησης-Τρόϊκας-Επιχειρηματιών με βάση το νέο Ρυθμιστικό Νομοσχέδιο
Ειδικότερα για την Νέα Φιλαδέλφεια με τα άρθρα 9,11 του νομοσχεδίου τροποποιείται ο χαρακτήρας του Δήμου σαν περιοχή «κύριας κατοικίας» και  μετατρέπει την περιοχή σε φτηνή και μαζική διασκέδαση με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εμπορικών εκμεταλλεύσεων και βιομηχανικών δραστηριοτήτων. Με τα άρθρα 18, 19 το Άλσος (όπως και άλλα άλση της Αττικής) δεν θα υπάγονται στην αρμοδιότητα του δήμου αλλά φορέων που θα εξυπηρετούν άλλα συμφέρονται ή θα περάσουν προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ. Με τα άρθρο 81, 82 αποχαρακτηρίζεται ο δασικός  χαρακτήρας του Άλσους και παραχωρούνται άμεσα 6 στρέμματα και αργότερα άλλα 23 για εμπορική εκμετάλλευση. Όσο δε αφορά το ίδιο το γήπεδο, φεύγει ο χώρος από την ερασιτεχνική ΑΕΚ στην οποία είχε παραχωρηθεί από το κράτος και δίνεται σε μια ιδιωτική ΠΑΕ , η οποία θα κερδίσει πολλαπλάσια χρήματα από όσα τυχόν βάλλει για την ανέγερση του σταδίου, που και αυτό θα κατασκευαστεί σε μεγάλο μέρος με δημόσιο χρήμα.
Η περίπτωση της Φιλαδέλφειας δεν θα είναι η μόνη. Φαίνεται πως οι εφοπλιστές και μεγαλοπαράγοντες των ομάδων που πήραν μέρος στις δημοτικές εκλογές (περίπτωση Μόραλη, Μπέου κλπ) έχουν στόχο να επιβάλλουν καθεστώς σιδερένιας φτέρνας για να τα συμφέροντά τους. Γι’ αυτό και επιχειρείται η τρομοκράτηση όσων επιμένουν να σκέφτονται και να αγωνίζονται για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους .
 Η τρομοκρατία, ο φόβος και η καταστολή όμως δεν πρόκειται να περάσουν. Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν πρόκειται να γίνει υγειονομική ζώνη για κανέναν. Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ώστε τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι λαϊκές ελευθερίες , το δικαίωμα στο ναμπορείς να  λες αυτό που πιστεύεις  χωρίς φόβο και να κυκλοφορείς χωρίς περιορισμούς , να διευρύνονται και να εδραιώνονται κάθε φορά  περισσότερο.
Καλούμε τους κατοίκους της Αττικής  να στηρίξουν τη συγκέντρωση-συζήτηση που διοργανώνει το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας Νεάς Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών την Πέμπτη 03 Ιουλίου στην Πλατεία Πατριάρχου. Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς της πόλης να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Καλούμε  όλες της δυνάμεις της Aριστεράς να τοποθετηθούν και να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Τώρα και όχι αύριο που μπορεί να είναι αργά.
Η τρομοκρατία στη γειτονιά μας δεν θα περάσει!

Όχι στα σχέδια Κυβέρνησης - Μελισσανίδη .  Απόσυρση τώρα του ρυθμιστικού!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου