Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 23/2, 18.00 ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατέβηκαν στο δρόμο, στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της χώρας. Ο όγκος, η μαχητικότητα, ο πολιτικός προσανατολισμός, η επιμονή και η ανυπόταχτη διάθεση αγώνα, που επιδεικνύουν για ώρες οι εργαζόμενοι και οι νέοι, υπογραμμίζουν ότι γυρίζουμε σελίδα. 

Η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία, στο εκβιαστικό δίλημμα χρεοκοπία η πετσόκομμα του βασικού μισθού, των συντάξεων και των συλλογικών συμβάσεων, απαντούν ότι: ο δρόμος του αγώνα, των απεργιών και των καταλήψεων μπορεί να φρενάρει την επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και να ανατρέψει το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ώρα για κλιμάκωση των απεργιών και των καταλήψεων ώστε να μπλοκάρουμε την αντιδραστική συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης με την Τρόικα.

Η κυβέρνηση αντιμετώπισε τους διαδηλωτές με την ίδια βία και μανία όπως ο Μουμπάρακ πριν
  από ένα χρόνο όταν προσπαθούσε να διαλύσει τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταχρίρ. Θα πάρει την ίδια απάντηση που τις αξίζει! Δεν δουλεύουμε με μισθούς Μνημονίου, αντίθετα καλούμε όλους να βαδίσουμε στο δρόμο της απεργίας διαρκείας των χαλυβουργών μέχρι να τους διώξουμε!

Η επιλογή της Αστυνομίας
 ήταν να εκκενώσει τις χιλιάδες των διαδηλωτών που αλύγιστα διαδήλωναν επί ώρες με τόνους χημικών προκαλώντας ακόμη και τις καταστροφές και εμπρησμούς κτηρίων στο κυνηγητό των εξαγριωμένων διαδηλωτών.  

Το μαζικό λαϊκό κίνημα μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων
 και να επιβάλλει την ανατροπή της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, την κατάργηση της Δανειακής Σύμβασης, συνολικά του κοινωνικού σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου. Στο στρατόπεδο του αντίπαλου, στο πολιτικό προσωπικό των τραπεζών, του ΣΕΒ και των πολυεθνικών, στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ο κλονισμός διευρύνεται. Τα αστικά κόμματα αποσαθρώνονται, το μνημόνιο τρώει τα παιδιά του. Η ιδεολογική τρομοκρατία, η ψευδολογία, ο πιο χυδαίος εκβιασμός και η φασιστικού τύπου κρατική – αστυνομική καταστολή, γίνονται τα βασικά εργαλεία για να περάσουν τα «σωτήρια» μέτρα. 

Ο αγωνιζόμενος λαός και η ανυπόταχτη νεολαία
 αντιστέκονται επί ώρες, παραμένουν περήφανα στο δρόμο, έσπασαν το άβατο του Συντάγματος και παρά τον αποκλεισμό όλου του κέντρου διαδηλώνουν ακόμα έξω από τη Βουλή. Ένας τέτοιος λαός δε νικιέται. Ο αγώνας δεν τελειώνει σήμερα. Συνεχίζεται αύριο και κάθε μέρα, μέχρι την τελική νίκη. 

Η νίκη θα είναι δύσκολη, αλλά θα είναι δική μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/2
18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου