Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αντιπολεμικό Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο. Πέμπτη 15 Οκτώβρη, 18:30, Άγιος Νικόλαος

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΥΨΩΝΟΥΝ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ.

Πριν δύο μέρες στην Άγκυρα έγινε πολύνεκρη φασιστική επίθεση του τουρκικού κράτους στις συγκεντρώσεις των οργανώσεων και συνδικάτων της αριστεράς και του εργατικού κινήματος στην Άγκυρα, στο μεγάλο συλλαλητήριο των μαζικών οργανώσεων της Τουρκίας για την Ειρήνη, ενάντια στον πόλεμο και το φασισμό.

Πρόκειται κυριολεκτικά για κήρυξη εμφυλίου πολέμου του βαθιού κράτους, του Ερντογάν και της αστικής τάξης ενάντια στο μαζικό κίνημα, τα συνδικάτα και την αριστερά της που μάχονται για το  ψωμί, τα εθνικά και δημοκρατικά δικαιώματα των λαών της Τουρκιας και του Κουρδιστάν.

Την ίδια στιγμή η ΕΕ παζαρεύει νέες συμφωνίες με το καθεστός Ερντογάν, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να θεωρεί "τρομοκρατικές" τις οργανώσεις της τούρκικης αριστεράς, να παίρνουν μέρος στην "αντιτρομοκρατική' εκστρατεία του ιμπεριαλισμού. Κλιμακώνουν  την εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, μέσα από την παραχώρηση όλο και νέων βάσεων στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Το διεθνές εργατικό και λαϊκό κίνημα,  πρέπει να υψώσει αγωνιστικό φραγμό στα σχέδια του ιμπεριαλισμού και των ντόπιων συμμάχων του σε όλες τις χώρες.

Για να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, οι πόλεμοι για την μοιρασιά του πλούτου της περιοχής. Για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ανεξαρτησίας των λαών. Για τη δημοκρατία ενάντια στο σύγχρονο φασισμό και ολοκληρωτισμό. Ενώνουμε τη φωνή μας με το λαό της Τουρκίας και του Κουρδιστάν, με όλους τους λαούς της περιοχής, για να ζήσουμε ελεύθεροι και όρθιοι!

Λευτεριά στο Λαό, Θάνατος στο φασισμό! Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς μας.

Έξοδος της χώρας μας από ΕΕ- ΝΑΤΟ, καμιά νέα βάση, όχι επεκτάσεις, κλείσιμο όλων των βάσεων, μη συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε αποστολές στο εξωτερικό όχι στη διάθεση ελληνικού εδάφους, αέρος και εξοπλισμού για επεμβάσεις σε άλλες χώρες.


Καλούμε τους εργαζόμενους, τις δυνάμεις της αριστεράς και όλους τους αγωνιστές να συμμετάσχουν μαζικά στο αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο τη Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου