Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Στις εκλογές του συνδικάτου οικοδόμων ψηφίζουμε «αγωνιζόμενους οικοδόμους»


ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ» ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας καλεί μαζικά τους οικοδόμους του νομού να  δώσουν την παρουσία τους στις εκλογές του συνδικάτου οικοδομών και να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό «αγωνιζόμενοι οικοδόμοι».
Η εργατική τάξη της χώρας μας και ιδιαίτερα ο κλάδος των οικοδόμων με ανεργία πάνω από 80% έχει χτυπηθεί βάναυσα από την πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων, και των αφεντικών. Την πολιτική της διάλυσης του παραγωγικού ιστού της χώρας και των  μνημονίων. Γι να ορθωθεί ένα ρωμαλέο κίνημα ικανό να ανατρέψει αυτή την κατάσταση, είναι απαραίτητη, η ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος για να αναμετρηθεί νικηφόρα σε αυτόν τον πόλεμο που έχουν κηρύξει τα ντόπια και ξένα αφεντικά.
Για την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ και το ΕΥΡΟ, για την κατάργηση των μνημονίων και την μη αποπληρωμή-διαγραφή του χρέους, για την ανασυγκρότηση της οικονομίας προς όφελος του λαού και όχι των αφεντικών, για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα εργατική χειραφέτηση.
Τώρα που διαλύονται οι αυταπάτες μιας ολόκληρης περιόδου, τώρα χρειάζεται η πιο πλατιά ενότητα των οικοδόμων, ανεξάρτητα από εθνικότητα, για να απομονώσουν και να αποδυναμώσουν τις δυνάμεις του χρεοκοπημένου εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, καθώς και των εκφραστών της αστικής πολιτικής μέσα στα συνδικάτα, της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, που έφεραν σε αυτή την κατάσταση διάλυσης, το σχεδόν « ανύπαρκτο»  πλέον «συνδικάτο οικοδόμων» και μια σειρά άλλα συνδικάτα.
Οι «αγωνιζόμενοι οικοδόμοι» πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν στις  καινούργιες απαιτήσεις της εποχής γι αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτό το ψηφοδέλτιο.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου