Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1, ΣΤΙΣ 12:00, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βρείτε τις διαφορές: Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη - Κατάληψη πλατείας Άγιου  Παντελεήμονα

Ο τρικομματικός θίασος που τις προάλλες ψήφισε την παραίτηση της χώρας από κάθε κυριαρχικό δικαίωμα για να εξασφαλίσει τη δόση των τραπεζιτών, συνεχίζει τη βία απέναντι σε όποιον αγωνίζεται. Στόχος αυτή την στιγμή οι καταλήψεις, οι συλλογικότητες γειτονιών και τα πολιτικά-πολιτιστικά στέκια και χώροι αλληλεγγύης και συγκεκριμένα στον Βόλο ομολογημένα από τους τοπικούς άρχοντες, η κατάληψη Ματσάγγου. 

Την ώρα που στην Αθήνα θα σημάνει αντιφασιστικός συναγερμός, στον Βόλο πρέπει να γίνει σαφές ότι η ότι η αστυνομική αυθαιρεσία και αυταρχισμός, η πολιτική του φασίστα Δένδια και η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που εύχονται οι φασίστες, επιχειρηματίες και η πλειοψηφία των ΜΜΕ της Μαγνησίας δεν θα περάσουν. Οι επιδιώξεις από το τοπικό κράτος-ληστή και τον Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη να στοχοποιήσει και να επιτεθεί σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και συλλογικότητες στις γειτονιές του Βόλου θα αποκρουστούν όπως του αξίζει, με το εργατικό και λαϊκό κίνημα να υπερασπίζεται τις δημοκρατικές ελευθερίες βάζοντας στο στόχαστρο συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική Συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. 

Η αντιδραστική πολιτική της φτώχιας, της ανεργίας και της καταστολής θα ανατραπεί. Δε μας τρομοκρατεί η επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης - δείχνει το φόβο τους. Η τελευταία λέξη ανήκει στον αγωνιζόμενο λαό. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε σε μία ανατρεπτική κοινή δράση για την υπεράσπιση των αυτοδιαχειριζόμενων χώρων και των ελευθεριών μας με πυρήνα την αποφασιστική παρέμβαση του μαζικού εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος, χωρίς καταστροφικούς εγωϊσμούς και κινήσεις απελπισίας αλλά και χωρίς να ψάχνουμε τους συμμάχους μας ανάμεσα σε αυτούς που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο. Ας είναι το συλλαλητήριο το Σάββατο 19/1 στις 12:00 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου μία αρχή.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μαγνησίας 17/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου