Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Δελτίο τύπου για την πτώση ελικοπτέρου των ενόπλων δυνάμεων



Δελτίο τύπου
Ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλεία δολοφονούν

Και δεύτερο σοβαρό δυστύχημα στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε δύο μέρες.
 Ελικόπτερο που θα εκτελούσε πτήση "επιτήρησης συνόρων", ηλικίας από τον πόλεμο του Βιετνάμ έπεσε οδηγώντας στον τραγικό θάνατο 4 αξιωματικών και τον τραυματισμό μιας υπαξιωματικού. 
Η κυβέρνηση και η ηγεσία του στρατεύματος φέρουν τεράστιες ευθύνες. Φτάνει πια!! .
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ξοδεύει δισεκατομμύρια ευρώ για αγορές νέων όπλων, για προσλήψεις μισθοφόρων στρατιωτών, για κοινές ασκήσεις με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το Ισραήλ, την ώρα που οδηγεί στην πείνα τους συνταξιούχους, στην φτώχια την πλειοψηφία του λαού. Οδηγεί σε ενταντικοποίηση και κλίμα "πολεμικής ετοιμότητας" στις ένοπλες δυνάμεις, δείχνοντας ότι η πολιτική, που εξυπηρετεί τα πιο επιθετικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα και  τον εντεινόμενο ανταγωνισμό δύο αδίστακτων αστικών τάξεων για τον έλεγχο των ενεργειακών δρόμων και κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου δεν διστάζει μπροστά στις ολοένα και εντεινόμενες απώλειες σε καιρό ειρήνης!!
Μόνη λύση ένα μαζικό κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό για την υπεράσπιση της ειρήνης,  των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής, ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό. 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου