Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση - καταγγελία της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Χαλκιδική για τον ξυλοδαρμό αγωνιστή απο μπράβο της Eldorado



Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής για τον ξυλοδαρμό συναγωνιστή

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του συναγωνιστή Σ.Μ. από τραμπούκο της  Eldorado , το βράδυ της Πέμπτης 16/2 στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δράστης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Ελληνικός Χρυσός για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, τον οποίο τοποθέτησε για να δώσει «γραμμή στήριξης» σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες εκλογές. Αποφάσισε η Eldorado, ότι ο εκπρόσωπός της πρέπει να είναι φασίστας, νταής και έτοιμος να προασπίσει τα συμφέροντα της με κάθε κόστος. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι ο δράστης είναι γνωστός τραμπούκος της περιοχής, έχει απειλήσει στο παρελθόν αρκετούς αγωνιστές του κινήματος ενώ προσπάθησε, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, να εμποδίσει εκδήλωση ενημέρωσης στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής δηλώνει τη συμπαράσταση της στο συναγωνιστή καθώς και σε όλους τους αγωνιστές, όλων των κινημάτων που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με την κρατική και την παρακρατική βία.
  • Να φύγει η Eldorado και να μην έρθει άλλη
  • Λευτεριά στους αγωνιστές
  • Έξω οι φασίστες από τα σωματεία, τις γειτονιές και τα κινήματα
  • Όλοι στην πορεία ενάντια στη βία της Eldorado την Κυριακή 19/2 στη Μεγάλη Παναγία (Χοροστάσι)
  • Όλοι στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 13/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου