Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα σε σύσκεψη: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΕ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ

Ζούμε σε μια περίοδο που οι κοινωνικές ανάγκες τείνουν να συνθλίβουν από τις συμπληγάδες της ΕΕ και της σταθερότητας της ευρωζώνης από τη μια και από τη διαπραγμάτευση της αναβάπτισης της λιτότητας σε «λιτό βίο» από την άλλη. Την εποχή που πασχίζουν να μας μάθουν πως πρέπει να ζούμε με τους όρους που θα ορίζουν οι δανειστές-τοκογλύφοι,  οι βιομήχανοι και η ανταγωνιστικότητα τους, μια νέα λαϊκή απαιτητικότητα πρέπει να βάλει τέλος στις ματαιωμένες προσδοκίες. Είναι η ώρα, ο οργανωμένος λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του ενάντια τόσο στις λογικές της υποταγής όσο και των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να κατακτήσει τη ζωή που του αξίζει και του ανήκει.

Οι κόκκινες γραμμές έχουν τεθεί από καιρό. Η το ψωμί του λαού ή τα χρεολύσια των τοκογλύφων που αλυσοδένουν τα όνειρα μας. Η το σπάσιμο του πλαισίου της δημοσιονομικής πειθαρχίας της ευρωζώνης για να καλυφτούν οι κοινωνικές ανάγκες ή η αποδοχή της μνημονιακής κανονικότητας. Η ρήξη με τα δεσμά της φυλακής της ΕΕ ή αιώνιοι σκλάβοι στα σκλαβοπάζαρα του κέρδους και στην τυραννία των πολυεθνικών.

Στο eurogroup στις 11 και 12 Φεβρουαρίου δε θα γίνουμε μαριονέτες στις διαπραγματεύσεις με τους δολοφόνους των ζωών μας. Ο λαϊκός παράγοντας θα πρωταγωνιστήσει για να υπερασπιστεί τη ζωή του, τις ανάγκες και τα δικαιώματα του. Θα πρωταγωνιστήσει για να πάρει πίσω όσα του έκλεψαν και να κατακτήσει εκείνα που δε του δόθηκαν ποτέ. Σε αυτό το πλαίσιο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη αγωνιστές και συλογικότητες για τη διοργάνωση δράσεων ενόψει του eurogroup τη Δευτέρα 09/02 στις 19:00 στο χώρο της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Μεταμορφώσεως 19.  

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ :

- Κάτω οι εκβιασμοί της ΕΚΤ, της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΕ. Σεβασμός στην θέληση και τις επιλογές του ελληνικού λαού .
- Μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους. Όχι στην αναδιάρθρωση και την υποταγή στους δανειστές. Άμεση δημοσιοποίηση και καταγγελία των ληστρικών δανειακών συμβάσεων.
- Άμεση εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και υπό εργατικό έλεγχο των τραπεζών.
- Όχι σε νέα συμφωνία με ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Κανένα νέο «πρόγραμμα», που θα είναι ουσιαστικά νέο μνημόνιο..
- Ξήλωμα των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του κινήματος για Δουλειά-Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία.
- Απειθαρχία στις εντολές της ΕΕ, έξοδος από την φυλακή του ευρώ και της ΕΕ.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου