Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Κερατέα: "θα μας φάτε το μούτι"
(όπου "μούτι" στα αρβανίτικα σημαίνει σκατό, από πανό μαθητών στα μπλόκα)

Εδώ και μέρες στην Κερατέα, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας ο βιασμός κάθε δημοκρατικής αξίας. Το κράτος των εργολάβων και των κομματόσκυλων, αποθρασυμένο τώρα πια με την εφαρμογή του μνημονίου, επιτίθεται τσαλαπατώντας γέρους και γριές, συλλαμβάνοντας ανήλικους τους οποίους παραπέμπει για κακούργημα, μόνο και μόνο επειδή λόγω του κρύου φορούσαν κασκόλ!!!! Ένας εισαγγελέας « άντρακλας» αποφασίζει και διατάζει επιμένοντας να γίνουν οι εργασίες μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, την στιγμή που οι κάτοικοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και έχει διαταχθεί αναστολή των έργων!!!  Αλλά βέβαια τα κομματόσκυλα που μας κυβερνάνε  έχουν υποσχεθεί στους ξένους και ντοπιους αφέντες τους πως θα κάνουν ό,τι γουστάρουν ανενόχλητοι. Άλλωστε γι’ αυτό φέρανε και το μνημόνιο. Μας φέρανε και γιατρό να μας πει πως είμαστε άρρωστοι εμείς και πως χρειαζόμαστε θεραπεία. ΕΣΕΙΣ είστε άρρωστοι , όλοι εσείς κομματόσκυλο, μπάτσοι, δικαστές, τραπεζίτες , εργολάβοι  ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ χρειάζεστε θεραπεία, τον γιατρό να τον καλέσετε στα σπίτια τα δικά σας! Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί! Είναι και τα ΜΜΕ....  Η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης  προκαλεί στομαχικές διαταραχές σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη! 
Στον άνισο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, πολλοί σύντροφοι και φίλοι έτρεξαν για συμπαράσταση απο την γύρω περιοχή της Αθήνας.
Επισυνάπτονται παρακάτω 1)Δελτίο Τύπου συμπαράστασης δικό μας, 2)Ανακοίνωση των ίδιων των κατοίκων και 3)της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, καθώς και 4)Αποκαλυπτικά στοιχεία διαφόρων μπλογκς απο e-mail:
1)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ANTARSYA MAGNISIAS-20101221 2)anakoinwsh απο Σ.Ε-Kerateas 3)KERATEA-20101221ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4)Κερατέα απο e-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου