Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, Ν. ΙΩΝΙΑ, 19:00


Η μάχη για την έκβαση του δημοψηφίσματος διαρκώς οξύνεται. Για τις δυνάμεις του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ η σύγκρουση παίρνει πολεμικό χαρακτήρα. Εκβιάζουν ανοιχτά τον ελληνικό λαό, προχωρούν σε στάση πληρωμών, η εργοδοτική τρομοκρατία είναι στο απόγειο. Θέλουν να υφαρπάξουν ένα ΝΑΙ, για να μπορέσουν να συνεχίσουν την αντεργατική και αντιλαϊκή λαίλαπα. Για να επιβάλλουν το σκοτάδι ενός διαρκούς μνημονίου.

Με το ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ στο δημοψήφισμα, ενάντια στην υπογραφή τρίτου Μνημονίου

Τέσσερις μέρες πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πηγαινοέρχεται με προτάσεις  στους «θεσμούς». Είτε βγαίνουν επίσημα είτε με διαρροές, είτε βαφτίζονται «παράταση του υφιστάμενου προγράμματος» είτε νέο πακέτο διάσωσης, και ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειές τους, οι επιστολές αυτές αποτελούν στην ουσία το ίδιο πράγμα: προτάσεις για υπογραφή νέου Μνημονίου! Η συνολική κυβερνητική τακτική ουσιαστικά «κονταίνει» την πολιτική δυναμική του ΟΧΙ, οριοθετώντας το από τώρα, εντός και παράλληλα με την συμφωνία με τους δανειστές για το 3ο Μνημόνιο. Φοβούνται την απελευθέρωση των λαϊκών διαθέσεων αντίστασης για την επόμενη μέρα ενός ΟΧΙ, που αντικειμενικά θα βρουν απέναντι.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παίρνει καθαρή θέση: Παλεύουμε στο δημοψήφισμα να νικήσει ένα μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ που για εμάς σημαίνει: ΟΧΙ στην ληστοσυμμορία των δανειστών και στα τσιράκια τους. ΟΧΙ στην ΕΕ και την ευρωζώνη. Όχι στη μνημονιακή πρόταση υποταγής των 47 σελίδων της κυβέρνησης. Πιστεύουμε ότι η δυναμική της σύγκρουσης θα είναι τέτοια που θα ξεπεράσει κάθε σχέδιο ενσωμάτωσης του ΟΧΙ σε μια νέα διαπραγμάτευση με τους δυνάστες μας, θα τροφοδοτήσει μια νέα λαϊκή αυτοπεποίθηση, θα είναι ένα ΟΧΙ που θα εμπεριέχει μέσα του το ΝΑΙ της νίκης των αγώνων μας, το ΝΑΙ σε ένα άλλο δρόμο, χωρίς ευρώ και ΕΕ, χωρίς χρέος και μνημόνια, το δρόμο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, να συμμετάσχουν μαζικά στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζοντας ΟΧΙ. Καλούμε την Παρασκευή 3 Ιούλη στην συγκέντρωση που διοργανώνεται από όλες τις δυνάμεις που συντάσσονται για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής του κεφαλαίου μετά από σύσκεψη που έγινε την Τρίτη, στην λεωφόρο Ειρήνης στην Ν. Ιωνία, στις 19:00!

Να σταματήσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις υποταγής κυβέρνησης και τρόικας

ΟΧΙ σε νέο τρίτο μνημόνιο

ΟΧΙ σε κάθε μνημονιακή συμφωνία

ΟΧΙ και ΕΞΩ από ευρωζώνη και ΕΕ

ΟΧΙ στην πληρωμή του ληστρικού χρέους

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, 2/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου