Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία στη Μαγνησία και τις Σποράδες

Το Ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς. Αποτελείται από ανθρώπους της ανεργίας και της εργασιακής επισφάλειας. Του μόχθου και των λαϊκών αγώνων του τελευταίου διαστήματος. Ανθρώπους που πάλεψαν και συνεχίζουν να παλεύουν ενάντια στις συγκυβερνήσεις και την ΕΕ, τα χαράτσια, το φασισμό και το ρατσισμό. Ενάντια στις νέες εργασιακές σχέσεις, την απλήρωτη εργασία των «κοινωφελών προγραμμάτων» του ΕΣΠΑ και τις απολύσεις.  Που αναδείχτηκαν από το κίνημα της νεολαίας, το κίνημα στις γειτονιές και το εργατικό κίνημα . 


Για την εκλογική Περιφέρεια Μαγνησίας

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

Σκούφογλου Εμμανουήλ: Αρχιτέκτονας Μηχανικός, υποψήφιος Διδάκτωρ Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Paris1 (Σορβόνη), μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών και του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Γκούτη Έλλη: Τοπογράφος μηχανικός, υποψήφια διδάκτωρ στο ΕΜΠ, μέλος του συλλόγου υποψήφιων διδακτόρων ΕΜΠ, μέλος του σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Γούσης Κωνσταντίνος: Νομικός-πολιτικός επιστήμονας, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας δικηγόρων.

Ευαγγελάκος Ευάγγελος: Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, μέλος του ΔΣ του φοιτητικού του συλλόγου και μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης.

Κατσιαμπούρα Ασπασία: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ιδρυτικό μέλος της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας, μέλος του κινήματος για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των μεταναστών.

Λάσκου Ελένη: Μαία, εργαζόμενη στην πρωτοβάθμια υγεία, μέλος του σωματείου εργαζομένων κέντρων υγείας νομού Μαγνησίας.

Μολόχας Στέφανος: Ξυλουργός, φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων μηχανικών του Π.Θ., ιδρυτικό μέλος της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας και της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου.

Νίτης Νικόλαος: Οικοδόμος, τεχνολόγος μηχανολόγος, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Μαγνησίας και των Αγωνιζόμενων Οικοδόμων.

Οικονόμου Αριστείδης: Εργαζόμενος στον ΟΣΕ, Γραμματέας του ΔΣ του σωματείου της Θεσσαλίας.

Παυλίδης Αλέξης: Βιομηχανικός εργάτης, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας».

Σεβαστίδου Όλγα: Κοινωνική Ανθρωπολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην προφορική ιστορία, μέλος του σωματείου συμβασιούχων εργαζομένων σε ΝΠΙΔ.

Στεφανάκης Δημήτριος: Φοιτητής του τμήματος αρχιτεκτονικής Βόλου, μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου και μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης, μέλος της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή.

Τσιρογιάννης Δημήτριος: Άνεργος βιβλιοθηκονόμος-μουσικός, μέλος της επιτροπής ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Θεσσαλονίκης.

Τύμπας Στέφανος: Άνεργος Γεωπόνος-Αγρότης, ιδρυτικό μέλος της Λέσχης εργαζομένων και νεολαίας Βόλου, έφορος στο τμήμα μπάσκετ της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.


Για την εκλογική περιφέρεια Σποράδων


Φουκαλά Συνοδή: Άνεργη παιδαγωγός προσχολικής αγωγής-θεατρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου