Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ! Η ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!


Σήμερα στις 9:00 το πρωί στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος συντελέστηκε μία ακόμη πράξη που ομολογεί ότι αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί. Η αυτοκτονία του ηλικιωμένου άνδρα, 77 χρόνων είναι ένα ακόμη επεισόδιο της βαρβαρότητας που έχει εξαπολύσει το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ στην κοινωνική πλειοψηφία για να σωθούν οι τράπεζες, το ευρώ και το κεφάλαιο. Ο εργασιακός μεσαίωνας των 300 ευρώ, της ανεργίας, της φτώχειας και της απελπισίας, της περικοπής των συντάξεων και των απολύσεων στα πλαίσια της δανειακής σύμβασης είναι μία εγκληματική αδιέξοδη πολιτική. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη ο οποίος δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι «"Δεν ξέρουμε αν τα "έφαγε" (τα λεφτά) αυτός ή τα παιδιά του». Η αλητεία δεν έχει όριο για το πολιτικό προσωπικό του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες για τις προθέσεις τους.

Η εξαθλίωση δεν είναι μονόδρομος! Ο ηλικιωμένος άνδρας σαν πράξη αξιοπρέπειας δεν θέλησε να ζήσει το μέλλον που μας ετοιμάζουν και έδωσε τέλος στην ζωή του από το να πεθάνει από την πείνα. Την ίδια στιγμή όμως μας έδωσε ένα ηχηρό μύνημα. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δηλώσουν αποφασιστικά, τιμώντας τον νεκρό: Υπάρχει και άλλος δρόμος! Ο δρόμος της αποφασιστικής απάντησης και της ανατροπής! Με αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής πέρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, δεν υπατασσόμαστε, δεν υποχωρούμε! Για να ανατραπούν εδώ και τώρα αυτοί που εκληματούν καθημερινά! Μπορούμε και πρέπει να τους ανατρέψουμε.

Καλούμε σήμερα στις 21:00 μετά την προγραμματισμένη εκδήλωση στο Στέκι μεταναστών εργαζομένους, νεολαία, πολιτικές συλλογικότητες και φορείς για την άμεση διοργάνωση συλλαλητηρίου αύριο Πέμπτη στην πλατεία Ελευθερίας στις 6.30.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΣΟΥ ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου