Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για την 25η Μαρτίου

ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας καλεί να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα εδώ και τώρα χωρίς καμιά αναμονή. Μέσα στο επόμενο δίμηνο και πριν τις εκλογές θα κριθούν πολύ σοβαρά ζητήματα για την εργατική τάξη και τον λαό, όσο και να το συσκοτίζουν με πλαστά διλήμματα..
Οι δυνάμεις του κεφαλαίου και τα τσιράκια τους, τσακίζουν τους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις, εξαφανίζουν τις συντάξεις, ξεπουλάνε τα πάντα με σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις, διαλύουν το ασφαλιστικό σύστημα. Καταργούν κάθε δημοκρατικό και συνδικαλιστικό δικαίωμα, κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας. Μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε νέους “ραγιάδες” του μεγάλου ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Ο λαός πρέπει να απαντήσει στην επιδρομή.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!. Υπερασπίζουμε τους μισθούς και τις συμβάσεις μας. Δεν υπογράφουμε την καταδίκη μας. Αγώνας παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς. Κανένα παζάρι με την εργοδοσία.
Οι εργάτες,  οι αγρότες, η νεολαία που την στέλνουν στη φτώχια, στην ανεργία και την ξενιτιά, oι αυτοαπασχολούμενοι που κλείνουν μαζικά τους, θα τους χαλάσουν τα σχέδια.

Κάτω η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Κάτω οι αδίστακτοι υπηρέτες των τραπεζιτών, των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο λαός δεν υπέγραψε την δανειακή σύμβαση, δεν την αναγνωρίζουμε, την ανατρέπουμε. Δεν περιμένουμε να φύγουν, θα τους διώξουμε. 

Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος – υπάρχει άλλος δρόμος, χωρίς χρέος, έξω από ευρώ, την ΕΕ, τον καπιταλισμό, για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων!

  • ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ "ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ 

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

Τους καταλάβαμε. Δεν μας παραπλανούν τα παραμύθια τους για «ανάπτυξη». Μας εξοργίζουν.
Δεν μας αποκοιμίζουν με τη «συμπόνια» τους που έχει προφανή στόχο να εξασφαλίσουν την ανοχή μας, ακόμα και τη συνενοχή με τη ψήφο μας.
Τους τραντάξαμε στις 12 Φλεβάρη, να οργανώσουμε την οριστική ανατροπή τους.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ   ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΑΡΤΗΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου